bandr

Спорт

Спорт

ДИМИТАР ВИТАНОВ ПОВТОРНО И ДОНЕСЕ НА СТРУМИЦА ДВА МЕДАЛИ ОД МЕЃУНАРОДНИОТ ТУРНИР ВО СРБИЈА!

Mакедонската репрезентација учествуваше во традиционално карате кое се одржа од 23 до 25 март и зема учество на Светскиот клубски карате куп и меѓународниот...

Спорт

ПАДНА И УНИВЕРЗИТЕТ ТЕТОВО НА СВОЈ ТЕРЕН: НАКОВСКИ ВОЛЕЈ ИСПИШУВА ИСТОРИЈА И Е НА ЧЕКОР ДО ФИНАЛЕ ЗА КУП НА МАКЕДОНИЈА

Вечерва ОК НАКОВСКИ ВОЛЕЈ му нанесе тежок пораз на Универзитет Тетово на свој домашен терен со резултат од 2:3 во сетови во 1 /2 од Куп на Маедонија. Девојките...