Home

Perdormire

Реклама

Реклама Струмица

ЕУРОМАКС ДО ЈАВНОСТА: Информирајте се изворно за проектот Иловица – Штука од магазинот на Еуромакс!

ЕУРОМАКС: Корпоративниот магазин со информации и објаснувања на проектот за рударскиот комплекс за бакар Иловица – Штука на Еуромакс, што беше доставен до сите...

Реклама Струмица

СЕ ВРАБОТУВА КЕЛНЕР, ПИЦА МАЈСТОР, ЛИЦЕ ЗА РАБОТА НА ШАНК И РАБОТНИК/ЧКА ЗА ВО КУЈНА ВО „ПИЦЕРИЈА ПАРК БОСИЛОВО“ ВО ДАБИЛЕ!

Пицерија „ПАРК“ со нова локација во Дабиле на излезот кон Босилово и имаат потреба од зголемување на персоналот. Се бараат: – ПИЦА МАЈСТОР – РАБОТНИК/ЧКА...

Реклама Струмица

(ФОТО) ЧЕТИРИ ГОДИНИ УСПЕШНА РАБОТА, ЧЕТИРИ ГОДИНИ МЕЃУ СТРУМИЧАНИ – ТИАНДЕ ПРОДОЛЖУВА ДА ЈА ПИШУВА СВОЈАТА ПРИКАЗНА!

ТианДе за портал Струмица Денес: Не така одамна,10.05.2017 г. започна ТианДе приказната во нашиот град со отворање на сервисен центар во кој овие четири години...

Реклама Струмица

(ФОТО) СУПЕР ЦЕНИ ВО „АЛБЕДО“ ВЕДНАШ НАСПРОТИ „ТИНЕКС“ : ПРОЛЕТНО НАМАЛЕНИЕ ДО 30%

Препознатливиот бренд „АЛБЕДО“ ја преместија својата локација од „Глобал“ на Булеварот „Маршал Тито“ наспроти „ТИНЕКС“ или поточно до Уни банка, а неодамна...

Реклама Струмица

КРЕДИТ ДО 180.000 ДЕНАРИ САМО ВО ИУТЕ КРЕДИТ, НАЈБРЗО И НАЈКОМФОРНО ВО ЕКСПОЗИТУРАТА ВО СТРУМИЦА, НА ТЕЛЕФОН 13333 ИЛИ ОНЛАЈН!

За КЕШ КРЕДИТ ДО 180 000 ДЕН. аплицирај во IuteCredit – само со ЛИЧНА КАРТА во нашата експозитура во Струмица, онлајн на , на тел.13333 или преку новата...

Реклама Струмица

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: „ЈУЛИЈА ИНТИМА“ ПОВТОРНО НА СТАРАТА ЛОКАЦИЈА ВО „ГЛОБАЛ“ СО КВАЛИТЕТНА ДОЛНА ОБЛЕКА, ПОСТЕЛИНИ, КРПИ, ФРОТИРКИ, БАЊАРКИ, ПИЖАМИ!

Постои нешто на што секогаш треба да обрнете внимание. Да бидете задоволни со себе и со вашиот дом, ние ви го нудиме асортиманот на нашата „ЈУЛИЈА ИНТИМА“. Тие...

Реклама Струмица

НОВ ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: M&M Coffee to go вработува келнкер/ка и шанкер/ка за работа со работно искуство – Почетна плата 18.000 денари!

Почитувани , M&M Coffee to go има потреба од келнер/ка и шанкер/ка со работно искуство. За повеке информации во локалот или 076-483-155