Perdormire
Ново во Градот Струмица

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: Д-Р БАЈРАКТАРОВ ОТВОРИ РЕНГЕН ДИЈАГНОСТИКА НА ЗАБИ ВЕДНАШ НАД БРЗАТА ПОМОШ ВО ГРАДОТ!

Струмичани добија ренген дијагностика на заби предводена од успешниот Д-р Бајрактаров која се наоѓа веднаш над брзата помош во Струмица. Сите оние...

Ново во Градот

Ново во Градот Струмица

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: Д-Р БАЈРАКТАРОВ ОТВОРИ РЕНГЕН ДИЈАГНОСТИКА НА ЗАБИ ВЕДНАШ НАД БРЗАТА ПОМОШ ВО ГРАДОТ!

Струмичани добија ренген дијагностика на заби предводена од успешниот Д-р Бајрактаров која се наоѓа веднаш над брзата помош во Струмица. Сите оние кои се...

Ново во Градот Струмица

(ФОТО) НОВО ВО ГРАДОТ: „ВИКТОРИ“ Е НОВИОТ АВТО СЕРВИС ВО СТРУМИЦА КОЈ ГАРАНТИРА ПРАВИЛЕН ЖИВОТЕН ВЕК НА ВАШИОТ АВТОМОБИЛ!

Струмица доби нов авто сервис „Виктори“ кој гарантира правилен животен век на вашиот автомобил! Нивниот приоритет пред се’ e гаранција за секоја нивна...

Ново во Градот Струмица

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: „ГРАНД“ Е ИМЕТО НА НОВОТО КАЗИНО ВО СТРУМИЦА КОЕ СЕ НАОЃА НА СТАРАТА СТРУМИЧКА ЧАРШИЈА!

„ГРАНД“ е името на новото електронско казино во Струмица кое се наоѓа на старата струмичка чаршија или поточно на улицата „Маршал Тито“ бр.23. „ГРАНД“...

Ново во Градот Реклама Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО И УНИКАТНО ВО РЕГИОНОТ: „WOODLINTERIOR“, КОМПАНИЈА КОЈА ИЗРАБОТУВА МАСИ ОД МАСИВНО ДРВО И МАСИ ОД МАСИВНО ДРВО СО ЕПОКСИДНА СМОЛА И ДИМЕНЗИИ ПО ВАША ЖЕЛБА!

Ново и уникатно во регионот! Радовишката компанија „WOODLINTERIOR“ врши изработка на маси од масивно дрво и маси од масивно дрво со епоксидна смола и димензии...

Ново во Градот Реклама Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО И УНИКАТНО ВО РЕГИОНОТ: „WOODLINTERIOR“, КОМПАНИЈА КОЈА ИЗРАБОТУВА МАСИ ОД МАСИВНО ДРВО И МАСИ ОД МАСИВНО ДРВО СО ЕПОКСИДНА СМОЛА И ДИМЕНЗИИ ПО ВАША ЖЕЛБА!

Ново и уникатно во регионот! Радовишката компанија „WOODLINTERIOR“ врши изработка на маси од масивно дрво и маси од масивно дрво со епоксидна смола и димензии...

Ново во Градот Струмица

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: ИЗНАЈМЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН БАРМЕН ЗА ВАШИТЕ ПРИВАТНИ ЗАБАВИ, СВАДБИ И СЕМЕЈНИ ВЕСЕЛБИ!

Изнајмете професионален бармен за вашите приватни забави , свадби . Нека вашата вечер барменот ја направи посебна со највкусните коктели . Телефон за контакт :...

Ново во Градот Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВОРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: „CRAFT“ ОД ДЕНЕС ВРШИ ДОСТАВА НА ПИЦИ, ПАСТАРМАЈЛИИ, БУРГЕРИ, ТОСТОВИ И УТРИНСКИ ПОЈАДОЦИ СО БЕСПЛАТНА ДОСТАВА!

Синоќа Струмица доби ново место во кое се наоѓаат највкусните пици, пастармајлии, бургери, тостови и утрински појадоци кои ќе бидат доставувани до вашиот дом...

Ново во Градот Реклама Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ТИ-ДИ ФРУТИ ОТВОРИ ТРЕТ СПЕЦИЈАЛИЗИРАН МАРКЕТ ЗА ОВОШЈЕ, ЗЕЛЕНЧУК И ЗДРАВА ХРАНА!

По првиот и вториот специјализиран маркет за за овошје, зеленчук и здрава храна кои се наоѓаат во населбата „Карпош“ во Струмица и веднаш наспроти стариот...

Ново во Градот Струмица

СТРУМИЦА ДОБИВА НЕШТО НОВО: ВО ПЕТОК ОФИЦИЈАЛНО ОТВОРАЊЕ НА „АВАТАР“ НА НОВАТА ЛЕТНА ЛОКАЦИЈА!

Петок (10.07.2020) конечно Струмица добива нешто ново, вистинско освежување во ноќниот живот. Ново место за излегување и креирање на нови спомени. ЛЕТНА...