bandr

Хроника

Хроника

НОВИ ИНФОРМАЦИИ: РИСТО ИЉАШЕВ БИЛ УБИЕН ОД М.В СТАВАЈЌИ ГО ВО МЕТАЛНО БУРЕ КОЕ ГО ПОТОПИЛ ВО ВОДИТЕ НА „ТУРИЈА“

СВР СТРУМИЦА:  Почитувани, Ве информираме дека се завршени потребните анализи за утврдување на идентитетот на пронајденoто тело во метално буре на 20.06.2019...

Хроника

МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИУМИ ИЗВЕСТУВААТ: ТЕЛОТО ПРОНАЈДЕНО ВО БУРЕ Е НА ИСЧЕЗНАТИОТ СТРУМИЧАНЕЦ РИСТО ИЉАШЕВ!

Струмичанецот Ристо Иљашев, по кого семејството тpaгаше повеќе од еден месец, е човекот пpoнајден мpтoв денеска кај браната Турија, дознава „Република“ од...