bandr

Хроника

Хроника

(ФОТО) СЕКОЈ ДЕН ПОЗАДИ ПОРАНЕШНА „ИНТЕЛ ТЕЛЕВИЗИЈА“ ВЕЌЕ ПОДОЛГ ПЕРИОД СЕ ОСТАВА КОЊ КОЈ ЦЕЛ ДЕН СТОИ ТАМУ, ГРАЃАНИТЕ РЕАГИРААТ ДЕКА НИ ПРОЗОРЕЦ НЕ МОЖАТ ДА ОТВОРАТ ПОРАДИ МИРИЗБАТА!

Позади поранешна „Интел телевизија“ секој ден веќе подолг период од утро до вечер е оставен коњ кој изгладнува. Граѓаните кои живеат таму и имаат свои...

Хроника

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО СИТЕ КОИ ПЛАНИРААТ ДА ПАТУВААТ КОН БУГАРИЈА ПРЕКУ ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН НОВО СЕЛО-ЗЛАТАРЕВО!

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека поради пожар што избувнал на бугарска страна, на самиот граничен премин, околу 16 часот (денеска...

Хроника

„ЗДРАВО ОПШТИНА НОВО СЕЛО, ЕВЕ КАКВА ВОДА ПИЕМЕ НИЕ ВО САМОИЛОВО, НЕЛИ ВИ Е СРАМ“ – РЕАГИРААТ ЖИТЕЛИ НА САМИОЛОВО!

До нашата редакција пристигнаа фотографии и информации за тоа каква вода пијат жителите на Самоилово. По самите фотографии може да се забележи дека ова е...