Home

Perdormire

Наука

Историја Настан Наука Образование Струмица Тема на денот

ЈАНЕ КИРОВ ЗА ПЕТТЕ СТРУМИЧКИ СТУДЕНТИ: НА СЕКОЕ МАВАЊЕ УБИЈЦИТЕ ВИКАЛЕ, „ЕВЕ ВИ ЗА ЈАНЕ, ЗА ДАМЕ, ЗА ЧЕНТО“, „ЕВЕ ВИ ЗА НЕЗАВИСНА МАКЕДОНИЈА“

Јане Киров, Историчар и уредник во портал Струмица Денес: Млади деца, полни со живот, енергија и желба за подобра, слободна и независна Република Македонија...

Наука

ПО 180 ДЕНА ПЕНТАГОН ГО ОБЈАВИ ОЧЕКУВАНИОТ ИЗВЕШТАЈ: „ЗАБЕЛЕЖАВМЕ 144 НЕОБЈАСНИВИ ПОЈАВИ“ – ДАЛИ СВЕТОТ Е ПРЕД НАЈГОЛЕМОТО ОТКРИТИЕ?

Владата на САД во петокот објави во многу очекуван извештај дека нема докази за постоење на вонземјани, но истовремено признава дека десетици феномени на кои...