Perdormire
СДСМ

КОСТА КОСТАДИНОВ КАКО ШЕФ НА ДЕЛЕГАЦИЈАТА ВО ПАРЛАМЕНТАРНОТО СОБРАНИЕ НА СОВЕТ НА ЕВРОПА, БЕШЕ ДЕЛ ОД СЕДНИЦАТА КАДЕ ОБРАЌАЊЕ ИМАШЕ АНГЕЛА МЕРКЕЛ!

Коста Костадинов – пратеник од редовите на СДСМ: Почитувани граѓани во тек е априлската сесија во Парламентарното Собрание на Советот на Европа. Како шеф...

ВМРО-ДПМНЕ

РЕАКЦИЈА НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА НА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈАТА НА СДСМ: НА ПОРТПАРОЛОТ МУ ПРЕПОРАЧУВАМЕ ДА НЕ СЕ БЛАМИРА И ДА ЈА БРАНИ „ДИКТАТУРАТА НА СКАФАНДЕРИТЕ“

ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: До граѓаните и медиумите. Реакција на ВМРО-ДПМНЕ ОК Струмица на Прес конференцијата на СДСМ. Почитувани сограѓани, Диктатурата на Зоран...

Политика

ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ: Го поддржуваме земјоделството и креираме предвидлив амбиент за одржлив и продуктивен агро-сектор!

Зоран Заев, премиер на Република Македонија: Во тек е аплицирањето за добивање на финансиска поддршка во земјоделството за 2021 година. Сите заинтересирани...

ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА ОБЈАВИ: ИЗМИНАА 24 ЧАСА НО НЕМА ДЕМАНТ ОД НАЧАЛНИКОТ ТАНЧО ПРОЈКОВСКИ!

ОБЈАВА НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ја растресе домашната и меѓународна јавност бидејќи како ретко кој опозициски...