Home

Perdormire
Босилово ВМРО-ДПМНЕ

ИНТЕРВЈУ СО РИСТО МАНЧЕВ: Имаме програма, конкретен план и визија за работа – За четири години општина Босилово ќе биде модерна и инсфраструктурно уредена општина!

Интервју на Струмица Денес со кандидатот за градоначалник на општина Босилово од редовите на ВМРО ДПМНЕ, Ристо Манчев. СТРУМИЦА ДЕНЕС: Што ве...

Босилово

Босилово ВМРО-ДПМНЕ

ИНТЕРВЈУ СО РИСТО МАНЧЕВ: Имаме програма, конкретен план и визија за работа – За четири години општина Босилово ќе биде модерна и инсфраструктурно уредена општина!

Интервју на Струмица Денес со кандидатот за градоначалник на општина Босилово од редовите на ВМРО ДПМНЕ, Ристо Манчев. СТРУМИЦА ДЕНЕС: Што ве мотивираше да се...

Босилово ВМРО-ДПМНЕ

РИСТО МАНЧЕВ: Жителите на Робово се пожалија дека се запоставени, спас гледаат во нашите идеи, ветувања, проекти и програма!

Ристо Манчев, кандидат за градоначалник на општина Босилово од редовите на ВМРО-ДПМНЕ: И жителите на населено место Робово се за промени во општина Босилово...

Босилово ВМРО-ДПМНЕ Политика

РИСТО МАНЧЕВ ОД ЕДНОКУЌЕВО: Доаѓаат големи промени со јасно ветување за реализација на голем број проекти!

Ристо Манчев, кандидат за градоначалник на општина Босилово од редовите на ВМРО-ДПМНЕ: Синоќа остваривме средба со жителите на населеното место Еднокуќево...

Босилово ВМРО-ДПМНЕ

РИСТО МАНЧЕВ: Граѓаните на општина Босилово сакаат промени – Радово останува победничко!

Ристо Манчев, кандидат за градоначалник на општина Босилово од редовите на ВМРО-ДПМНЕ: Енергијата се чувствува. Граѓаните на општина Босилово сакаат промени...

Босилово ВМРО-ДПМНЕ

КАНДИДАТОТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА БОСИЛОВО РИСТО МАНЧЕВ : ПРВАТА РАБОТА СО КОЈА ЌЕ СЕ ЗАФАТАМ СЕ ВОДОСНАБДУВАЊЕТО, ДЕПОНИИТЕ И ЈАВНАТА ЧИСТОТА!

Почитувани граѓани, Денес официјално започнува кампањата за Локалните избори 2021 година. Локалните избори се едни од најважните избори затоа што преку нив...

Босилово Колумна Ново Село Струмица

Д-Р ЖИВКО ГРУЕВСКИ: „Агресивните активисти и независните советнички листи за Струмица, Босилово и Ново Село“

Наместо кочничари на развојот заробени во оловниот облак исполнет со деструктивна енергија која неаргументирано го сатанизира Проектот за рударски комплекс...

Босилово СДСМ

ЗОРАН ЗИМБАКОВ ЈА ДОБИ ПОДДРШКАТА ОД ЗОРАН ЗАЕВ ПОВТОРНО ДА БИДЕ КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА БОСИЛОВО!

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев влера на прес конференција ги објави дел од кандидатите за градоначалници на претстојните локални избори. Тој истакна дека...

Босилово Василево Струмица

НАЧАЛНИКОТ НА СВР СТРУМИЦА ВАСИЛ ТОДОРОВ ЗАЕДНО СО ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ НА ОПШТИНИТЕ БОСИЛОВО И ВАСИЛЕВО ПОДЕЛИЈА ЗАШТИТНИ МАСКИ!

Началникот на Секторот за внатрешни работи-Струмица Васил Тодоров, денес со Отсекот за превенција во партнерство со ОО на Црвен Крст Струмица заедно со...