strumica denes logo

КРАК ИЛОВИЦА во должина од 860 метри, денес започна со асфалтирање!

Автор:

Датум:

јуни 13, 2023

Автор:

Датум:

јуни 13, 2023

КРАК ИЛОВИЦА во должина од 860 метри, денес започна со асфалтирање!

Наредните денови продолжува крак и улица во Штука, а за месец дена од регулаторот кон Турново.

Задоволството кај граѓаните е огромно бидејќи овој патен правец е изграден 1983 година и не беше реконструиран.