strumica denes logo
Спорт

јули 13, 2024

СТРУМИЧКИОТ ГОЛМАНСКИ ТАЛЕНТ ЉУПЧЕ ЏЕКОВ ПОТПИША ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА СО ПОЗНАТ ГЕРМАНСКИ СПОРТСКИ БРЕНД!

Македонскиот репрезентивен голман, Љупче Џеков потпиша договор за соработката со

Види повеќе

јули 1, 2024

Министерот за спорт Борко Ристовски пушти во употреба ново спортско игралиште во Василево!

Денес, министерот за спорт Борко Ристовски свечено го отвори новото

Види повеќе

јуни 20, 2024

ИНТЕРВЈУ СО СЛАВЧО ПИНДА: Да го разбудиме големиот фудбалски џин во градот под Царевите кули!

ВРАЌАЊЕ НА ЗАСПАНИОТ ФУДБАЛСКИ ЏИН ОД СТРУМИЦА „ФК БЕЛАСИЦА“ СТРУМИЦА

Види повеќе

јуни 17, 2024

СТРУМИЧАНЕЦОТ АНТОНИО ТРЕНДОВ ГО ОСВОИ ВИСОКОТО ВТОРО МЕСТО НА КИК-БОКС ТУРНИР ВО УНГАРИЈА!

Антонио Трендов го освои второто место на Кик-Бокс турнир во

Види повеќе

јуни 8, 2024

ПРИЗНАНИЕ ЗА СТРУМИЧКИОТ ФУДБАЛЕР – ДОРИЕВ Е ИГРАЧ НА МЕСЕЦОТ ВО УЗБЕКИСТАН!

Поранешниот член на Хоризонт Турново, Академија Пандев Брера Струмица и

Види повеќе

јуни 8, 2024

МЛАДИТЕ НА БРЕРА-СТРУМИЦА ГО ПОБЕДИЈА ГОЛЕМИОТ ПАРТИЗАН!

После успешната сезона на младинската школа на Брера Струмица, младите

Види повеќе

јуни 2, 2024

СТРУМИЦА ИМА БАЛКАНСКИ ШАМПИОН ВО КИК-БОКС: АНТОНИО ТАШКОВ ОД ТИМ ЗОРАН ГИ СОБРА АПЛАУЗИТЕ ВО ЦРНА ГОРА!

Успесите на тим Зоран од Струмица продолжуваат. Овојпат од истиот

Види повеќе