bandr

Спорт

Спорт

НАКОВСКИ ВОЛЕЈ ГО ОСВОИЈА ВТОРОТО МЕСТО ВО КАТЕГОРИЈАТА НАЈДОБРА ЕКИПА ВО МЛАДИНСКА КОНКУРЕНЦИЈА

НАКОВСКИ ВОЛЕЈ и оваа година меѓу најуспешните во Струмица. Синоќа на традиционалната спортска манифестација која се одржува секоја година,го добија второто...

Спорт

АЛЕКСАНДАР МИТЕВ ОД НАКОВСКИ ВОЛЕЈ ГО ОСВОИ ВТОРОТО МЕСТО ЗА НАЈДОБАР ТРЕНЕР ВО МЛАДИ КАТЕГОРИИ!

Под покровителство на градоначалникот Коста Јаневски и Советот на општина Струмица, во техничка организација на Општински сојуз на училишен спорт на Струмица...

Спорт

БИЛЈАНА ПАНЕСКА ОД ЖФК ТИВЕРИЈА ГО ОСВОИ ВТОРОТО МЕСТО ВО КАТЕГОРИЈАТА ЗА НАЈДОБАР СПОРТИСТ ВО МЛАДИНСКА КОНКУРЕНЦИЈА!

На традиционалната спортска манифестација која се одржува секоја година, талентираната струмичанка Билјана Панеска од ЖФК Тиверија го освои второто место во...