Perdormire

Струмица

Реклама Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НАЈДОБРИОТ И СЕКАКОВ ВИД НА МЕБЕЛ ПО ВАША НАРАЧКА Е ВО СТРУМИЧКО ВО МЕБЕЛ 2007 – ВАСИЛЕВО!

Квалитетот е загарантиран, а доставата е бесплатна. Нарачки и информации во инбокс и на телефонскиот број : 071-723-935 . Ве очекуваме! Изработуваме: -кујни ...

Реклама Струмица

СЕ ВРАБОТУВА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, ДВЕ НЕГУВАТЕЛКИ И ДИПЛОМИРАН СОЦИЈАЛЕН РАБОТНИК ВО ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „АСТРЕОН“ ВО БАНСКО!

Домот за стари лица Астреон во с. Банско има ново отворени работни места. Заинтересираните кандидати/ки можат да се пријават на телефонскиот број 071/326-855. ...

Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА МАЈСТОР ЗА СКАРА НА ЖАР ВО СТАРОГРАДСКО МЕСТО „ФАБРИКА“

Староградско Место Фабрика бара мајстор за скара на жар. Сите оние кои се заинтересирани да се јават за подетални информации на следниот телефонски број:...

Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО: ДЕМ ТЕХНОИНГ ВРАБОТУВА ЛИЦА ЗА ИНСТАЛАЦИЈА НА СИСТЕМ ЗА ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ!

ДЕМ Техноинг ДОО од Струмица вработува лица за инсталација на системи за греење и ладење. Кандидатите може да се и без работно искуство. Информации на телефон...

Струмица

ИЗЈАВА НА ЕУРОМАКС: Младите од Струмичко порачуваат – ако не проработи рударскиот комплекс, ќе се иселиме сите!

ЕУРОМАКС: Жителите од неколку струмички села даваат јавна поддршка на отворање на мега проектот „Рудник на можности“ и заедно со инвеститорот „Еуромакс...

Струмица

СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА ДЕНЕСКА ВО СТРУМИЧКО ДЕЛЕШЕ ФЛУОРОСЦЕНТНИ НАЛЕПНИЦИ НА ТРАКТОРСКИ ПРИКОЛКИ СО ЦЕЛ ПОГОЛЕМА ВИДЛИВОСТ ВО СООБРАЌАЈОТ!

Секторот за внатрешни работи Струмица преку Отсекот за превенција и ПС за БПС Струмица во партнерство со РСБСП, денес во населените места с.Дабиља и с.Банско...

Реклама Струмица

СТРУМИЧКАТА ОПТИКА ЛМ СО АКЦИЈА ЗА УЧЕНИЦИТЕ И СТУДЕНТИТЕ ЗА ОНЛАЈН НАСТАВА БЕЗ ЗАМОР ВО ОЧИТЕ!

Акција за сите ученици и студенти! За онлајн настава без замор во очите, очила со BLUE филтер заштита, со или без диоптер за само 2000 денари! Одберете го...