Home

Perdormire

Струмица

Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ПРОДАВНИЦАТА ЗА ТЕКСТИЛ „БАТЕРФЛАЈ“, БАРА РАБОТНИЧКА!

Струмичката продавница за текстил „БАТЕРФЛАЈ“ која се наоѓа во „ГЛОБАЛ“ на приземје, има потреба од работничка. Сите заинтересирани за подетални информации...

Струмица

ДОБРА ВЕСТ ЗА ГРАЃАНИТЕ КОИ ЖИВЕАТ ВО „СОФИЛАР“: СО 24 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЌЕ СЕ ИЗВРШИ ИНФРАСТРУКТУРНО УРЕДУВАЊЕ НА НАСЕЛБАТА!

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица: Како резултат на претходно успешно спроведени подпроекти преку Проектот за подобрување на општинските...

Реклама Струмица

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: СО „КЛИСА-НИК“ И „СОЛЕТА“, НЕМА ДИЕТА – ОТВОРЕНА НОВА МЕСАРНИЦА ВО „ГЛОБАЛ“ ВЕДНАШ ДО „ЗОГО“

Струмица доби нова месарница која се наоѓа веднаш до „ЗОГО“  во „ГЛОБАЛ“. Струмичани ќе имаат можност да го вкусат највкусното месо во градот. Со „КЛИСА-НИК“ и...

Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА КЕЛНЕР И МАЈСТОР ЗА СКАРА НА ЖАР ВО СТАРОГРАДСКО МЕСТО „ФАБРИКА“

Староградско Место Фабрика бара келнер и мајстор за скара на жар. Сите оние кои се заинтересирани да се јават за подетални информации на следниот телефонски...

Ново во Градот Струмица

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: Д-Р БАЈРАКТАРОВ ОТВОРИ РЕНГЕН ДИЈАГНОСТИКА НА ЗАБИ ВЕДНАШ НАД БРЗАТА ПОМОШ ВО ГРАДОТ!

Струмичани добија ренген дијагностика на заби предводена од успешниот Д-р Бајрактаров која се наоѓа веднаш над брзата помош во Струмица. Сите оние кои се...

Реклама Струмица

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА ПЕНЗИОНЕРИ: КРЕДИТ ДО 120.000 ДЕНАРИ САМО ВО ИУТЕ КРЕДИТ, НАЈБРЗО И НАЈКОМФОРНО ВО ЕКСПОЗИТУРАТА ВО СТРУМИЦА, НА ТЕЛЕФОН 13333 ИЛИ ОНЛАЈН!

Иуте Кредит мисли и се грижи за Вас КРЕДИТ ДО 120 000 ДЕН за пезнионери, максимална возраст до 75 години. Аплицирајте во IuteCredit – само со ЛИЧНА КАРТА во...