Perdormire

Струмица

Струмица

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ОД БАНСКО СО ПИСМО И БАРАЊЕ ДО МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛИЕ ПО ОДЛУКАТА ЗА ЗАТВОРАЊЕ НА СИТЕ ПАЗАРИ ВО МАКЕДОНИЈА!

По одлуката на министерството за земјоделие за затворање на сите пазари во земјава, земјоделците од Банско со писмо и барања до министерот. Во продолжение...

Струмица

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СО НОВА ОБЈАВА: ОД ДЕНЕСКА СЕ ЗАТВОРА ТРИМ ПАТЕКАТА ДО МАНАСТИРОТ „СВЕТИ ИЛИЈА“

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица: ОБНОВЕНО: Врз основа на мерките и препораките на Владата на Република Северна Македонија, а по наредбата...

Струмица

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЦА: ИМ ПРЕПОРАЧУВАМ НА ГРАЃАНИТЕ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОД РЕКРЕАТИВНИТЕ ДВИЖЕЊА ПО ТРИМ ПАТЕКАТА ДО СВ.ИЛИЈА!

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица: Општинскиот штаб за заштита и спасување апелира до граѓаните на општина Струмица за најсериозно почитување...

Струмица

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ДИЈАКОНИЈА МАКЕДОНИЈА, МИС СТОН ЦЕНТАР СТРУМИЦА – ЦЕНТАРОТ КОЈ ПРЕХРАНУВА 250 ЛУЃЕ ДНЕВНО ВО СТРУМИЧКО!

Известување Хумани и во овие најтешки моменти Поради ситуација со Корона вирусот Дијаконија Македонија, Мис Стон Центар – Струмица по препораките од...

Реклама Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ТИ-ДИ ФРУТИ ОТВОРИ УШТЕ ЕДЕН СПЕЦИЈАЛИЗИРАН МАРКЕТ ЗА ОВОШЈЕ, ЗЕЛЕНЧУК И ЗДРАВА ХРАНА-НАРАЧКИ ПРЕКУ ТЕЛЕФОН И ДОСТАВА ДО ДОМА!

По првиот специјализиран маркет за за овошје, зеленчук и здрава храна во населбата „Карпош“ во Струмица, тие неодамна отворија уште еден ист таков маркет...

Струмица

АНОНИМЕН ДО СТРУМИЦА ДЕНЕС: ДЕНЕСКА ЌЕ БИДАТ ДОНИРАНИ 100 МАСКИ ЗА ЗАШТИТА КОИ ЌЕ БИДАТ НАМЕНЕТИ ЗА ПОСТАРИ ЛИЦА – ЌЕ БИДАТ ОСТАВЕНИ ВО АПТЕКИТЕ „ЕЛИКСИР“ И „ЗЕГИН“ КАЈ ОПШТАТА БОЛНИЦА ВО СТРУМИЦА!

До редакцијата на Струмица Денес утрово пристигна писмо од кое искрено и ние самите бевме изненадени. Изгледа дека се’ уште постојат херои во оваа време...