Home

Perdormire
Ново Село Струмица

ЃОРЃЕ БОЖИНОВ, ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА НОВО СЕЛО: ВО НОВАТА ГОДИНА ДА СЕ РАДУВАМЕ НА НОВИОТ ЖИВОТ КОЈ ДОАЃА!

Почитувани сограѓани, Поминавме година полна со предизвици, година што навести промени и нови содржини. Пред нас е Новата 2022 Година. Година во која...

Ново Село

Ново Село Струмица

ЃОРЃЕ БОЖИНОВ, ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА НОВО СЕЛО: ВО НОВАТА ГОДИНА ДА СЕ РАДУВАМЕ НА НОВИОТ ЖИВОТ КОЈ ДОАЃА!

Почитувани сограѓани, Поминавме година полна со предизвици, година што навести промени и нови содржини. Пред нас е Новата 2022 Година. Година во која сите...

ВМРО-ДПМНЕ Ново Село

ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА НОВО СЕЛО: Надежта прикажана во првиот круг е токму патот кон промените!

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ: Нашиот народ заслужува шанса и среќа. А, надежта покажана во првиот круг е токму патот кон промените и таа искра...

Ново Село Политика Струмица

ПО ТЕЛЕФОНСКО ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД СВР СТРУМИЦА, ОЈО ИЗДАДЕ НАСОКИ ЗА ПРОВЕРКА ВО ВРСКА СО НАСТАН ВО НОВО СЕЛО КАДЕ ЕДНО ЛИЦЕ ВРШЕЛО АГИТИРАЊЕ И УБЕДУВАЛО СТАРИ ЛИЦА ЗА ГЛАСААТ!

Комисијата за следење на евентуални нерегуларности поврзани со извршување на кривични дела од Глава шеснаесет – Кривични дела против изборите и гласањето од...

Ново Село Хроника

Оштетено возилото на Иле Илиев – носителот на советничката листа на СДСМ во Ново Село!

Утрово носителот на советничката листа на СДСМ во Ново Село Иле Илиев, објави видео во кое објаснува дека неговото возило е демолирано и одземени се негови...

Босилово Колумна Ново Село Струмица

Д-Р ЖИВКО ГРУЕВСКИ: „Агресивните активисти и независните советнички листи за Струмица, Босилово и Ново Село“

Наместо кочничари на развојот заробени во оловниот облак исполнет со деструктивна енергија која неаргументирано го сатанизира Проектот за рударски комплекс...