Home

Perdormire

ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ Ново Село

ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА НОВО СЕЛО: Надежта прикажана во првиот круг е токму патот кон промените!

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ: Нашиот народ заслужува шанса и среќа. А, надежта покажана во првиот круг е токму патот кон промените и таа искра...

Босилово ВМРО-ДПМНЕ Политика

РИСТО МАНЧЕВ: Благодарам на големата доверба, општина Босилово ќе ја направиме поубаво место за живеење!

Ристо Манчев, градоначалник на општина Босилово: Почитувани граѓани на општина Босилово, Голема благодарност до сите кои излегоа на гласање, а особено голема...

ВМРО-ДПМНЕ Струмица

ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ: Победивме во Кавадарци, Виница, Штип, Велес, Свети Николе, Неготино, Прилеп!

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вечерва се обрати од партиското седиште во Скопје, порачувајќи дека неговата партија и коалицијата остварила...

ВМРО-ДПМНЕ

ПРЕД МАЛКУ СЕ ОГЛАСИ ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ: Победа и голема одговороност, ви благодарам народе на Македонија!

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ: Народот е определен. Надежта e родена. За секој човек во Македонија. Заеднички за новата иднина. Победа и голема...

ВМРО-ДПМНЕ Струмица

Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ: Како доктор и политичар, а пред се’ човек јас, Никола Маџунков ќе продолжам да бидам блиску до вас!

Д-р Никола Маџунков, носител на советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица: Почитувани струмичани, денес е последен ден од политичката кампања. Сретнавме...

ВМРО-ДПМНЕ Струмица

ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: ЈА ИЗВЕСТУВАМЕ СТРУМИЧКАТА ЈАВНОСТ ЗА НАСИЛНА КАМПАЊА, ПОТКУП, ПРИТИСОЦИ И ЗАКАНИ ОД СТРАНА НА СДСМ!

ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА: Со ова соопштение сакаме да ја известиме струмичката јавност за насилната кампања, поткупот притисоците и заканите од страна на СДСМ и...

ВМРО-ДПМНЕ Струмица

ИНТЕРВЈУ СО Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ: Да направиме Струмица да биде за сите граѓани – Гласајте за луѓе кои ќе ви бидат достапни и ќе ве слушаат!

Интервју на Струмица Денес со Д-р Никола Маџунков, носител на избирачка листа на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица. СТРУМИЦА ДЕНЕС: Кој е Никола Маџунков приватно, кога...

Босилово ВМРО-ДПМНЕ

ИНТЕРВЈУ СО РИСТО МАНЧЕВ: Имаме програма, конкретен план и визија за работа – За четири години општина Босилово ќе биде модерна и инсфраструктурно уредена општина!

Интервју на Струмица Денес со кандидатот за градоначалник на општина Босилово од редовите на ВМРО ДПМНЕ, Ристо Манчев. СТРУМИЦА ДЕНЕС: Што ве мотивираше да се...

Василево ВМРО-ДПМНЕ

ИНТЕРВЈУ СО СЛАВЕ АНДОНОВ: Граѓаните на општина Василево заслужуваат многу повеќе, ветувам работа и голема борба за повеќе резултати!

Интервју на Струмица Денес со кандидатот за градоначалник на општина Василево од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Славе Андонов. СТРУМИЦА ДЕНЕС: Што ве мотивираше да се...