Perdormise

ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ

УНИЈАТА НА ЖЕНИ НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА, НА ТРИБИНА СО ТЕМА ПРОТИВ РОДОВО МОТИВИРАНО НАСИЛСТВО!

Унијата на Жени на ВМРО-ДПМНЕ Струмица, синоќа присуствуваа на трибина со тема „Против родово мотивирано насилство“ во организација на Унијата на Жени. На...

ВМРО-ДПМНЕ

(ВИДЕО) АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ: ШТО ЌЕ НИ СЕ СЛУЧЕШЕ АКО ОПОЗИЦИЈАТА НЕ СЕ ОГЛАСЕШЕ ЗА СРАМНИОТ ДОГОВОР НА „КОМУНАЛЕЦ“?

АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ: ШТО ЌЕ НИ СЕ СЛУЧЕШЕ АКО ОПОЗИЦИЈАТА НЕ СЕ ОГЛАСЕШЕ ЗА СРАМНИОТ ДОГОВОР НА „КОМУНАЛЕЦ“?Почитувани сограѓани, Пред неколку денови ВМРО –...

ВМРО-ДПМНЕ

Владимир Ристов: Со резолуцијата се бара да се отвори прашањето за зголемената миграција на младите од руралните подрачја!

Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ на Советот на Подмладоците на Европската Народна Партија одржан од 5 до 8 Декември во украинскиот град Киев ја претставуваа...

ВМРО-ДПМНЕ

Подмладокот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ во Брисел учествуваше во дебатата за перспективата на Балканот во Европската Унија!

Владимир Ристов од подмладокот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ е во повеќедневна посета на Европскиот парламент, каде присуствуваше на дебата за перспективата на Балканот...

ВМРО-ДПМНЕ

(ФОТО) Младите од струмичкото ВМРО-ДПМНЕ објавија: „После секој дожд во Струмица, струмичани „ловат“ риби низ улиците“

Фејсбук статус на Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ Струмица: А што друго можат да прават струмичани после секој дожд во Струмица освен да „ловат“ риби по...

ВМРО-ДПМНЕ Струмица

(ВИДЕО) Ели Панова: Вчера и денес родителите наидоа на заклучени врати на градинките за родителите кои доцнат и оние кои доаѓаат порано да си ги земат децата!

Ели Панова 08.11.2019 Почитувани,Како Советник во Советот на Општина Струмица и како родител се обраќам во име на незадоволството на повеќе родители од...