Home

Perdormire
Василево Струмица

СЛАВЕ АНДОНОВ, ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО: Родот да се зголеми а здравјето, радоста и бериќетот да бидат секојдневен гостин во вашите домови!

Славе Андонов, градоначалник на општина Василево: Во наредната година Ви пожелувам да останете вредни како досега, родот да се зголеми а здравјето...

Василево

Василево Струмица

СЛАВЕ АНДОНОВ, ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО: Родот да се зголеми а здравјето, радоста и бериќетот да бидат секојдневен гостин во вашите домови!

Славе Андонов, градоначалник на општина Василево: Во наредната година Ви пожелувам да останете вредни како досега, родот да се зголеми а здравјето, радоста и...

Василево Струмица

Градоначалникот на Василево Славе Андонов, се сретна со Неговото Преосвештенство Викарниот епископ Јаков Стобиски!

Денес, градоначалникот на општина Василево, Славе Андонов се сретна со Неговото преосвештенство Викарниот епископ Јаков Стобиски, од кој доби благослов и мудри...

Василево ВМРО-ДПМНЕ

СЛАВЕ АНДОНОВ: Заедно со Зоран Ставревски на терен во општина Василево, победуваме во вториот круг!

Славе Андонов, кандидат за градоначалник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ за општина Василево: Заедно со Зоран Ставрески го посетивме Чанаклија . Чанаклија памети...

Василево ВМРО-ДПМНЕ

ИНТЕРВЈУ СО СЛАВЕ АНДОНОВ: Граѓаните на општина Василево заслужуваат многу повеќе, ветувам работа и голема борба за повеќе резултати!

Интервју на Струмица Денес со кандидатот за градоначалник на општина Василево од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Славе Андонов. СТРУМИЦА ДЕНЕС: Што ве мотивираше да се...

Василево ВМРО-ДПМНЕ

СЛАВЕ АНДОНОВ: ДУКАТИНО ЗАСЛУЖУВА ДА ИМА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ ПРЕКУ ЦЕЛАТА ГОДИНА И ДА ИМ СЕ УРЕДИ ДВОРОТ ВО УЧИЛИШТЕТО!

СЛАВЕ АНДОНОВ, КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК ОД РЕДОВИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО: 👉Дукатино заслужува да има вода за пиење преку целата...

Василево Политика

СЛАВЕ АНДОНОВ: ИМАМЕ ПРОЕКТИ КОИ СЕ ВАЖНИ ЗА ГРАЃАНИТЕ И НУДАТ РЕШЕНИЕ ЗА МНОГУ ПРОБЛЕМИ ВО ОПШТИНА ВАСИЛЕВО!

СЛАВЕ АНДОНОВ, КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК ОД РЕДОВИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО: Горд сум на нашата програма. Имаме проекти кои се важни за граѓаните и...

Василево ВМРО-ДПМНЕ

СЛАВЕ АНДОНОВ: СУШЕВО Е ПОДГОТВЕНО ЗА НОВИ ПОБЕДИ, БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ТИМОТ КОЈ ЌЕ ДОНЕСЕ УСПЕШНА ИДНИНА ВО ОПШТИНА ВАСИЛЕВО!

СЛАВЕ АНДОНОВ, КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО ОД РЕДОВИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ: 💬 Сушево е секогаш подготвено за нови победи. Тука луѓето се...