strumica denes logo

БЕНЗОИЛ ПОВТОРНО СО ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА: ГЛАВНА НАГРАДА АВТОМОБИЛ VOLKSWAGEN POLO!

Автор:

Датум:

јануари 31, 2023

Автор:

Датум:

јануари 31, 2023

БЕНЗОИЛ од 1 февруари повторно ја стартуваше големата наградна игра. За сите потрошувачи кои ќе наполнат гориво со фискална од најмалку 1.000 денари, може да станат добитници на следниве награди:

ГЛАВНА НАГРАДА: АВТОМОБИЛ VOLKSWAGEN POLO 

ТРИ ВЕСПИ ITALJET
ТРИ ВЕЛОСИПЕДИ
ТРИ ЛАПТОПИ
ТРИ ТАБЛЕТИ

Точете од најквалитетното гориво во градот на бензинските станици на БЕНЗОИЛ.