Perdormise
Струмица

ВО СТРУМИЦА СЕ ОДРЖАА ОПШТИНСКИТЕ НАТПРЕВАРИ ПО БИОЛОГИЈА ЗА СРЕДНО И ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ!

Во просториите на ООУ „Маршал Тито“ – Струмица во саботата се одржаа општинските натпревари по биологија за средно образование, како и биологија и природни...

Струмица

ГЕРИЛА АКЦИЈА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА: ВО СТРУМИЦА ПРЕД СУДОТ И ОПШТИНАТА ПОСТАВЕНИ ТРАНСПАРЕНТИ – „ОВА Е РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“

Утрово герила акција осамна пред државните институции низ неколку градови низ државата. Станува збор за натписот „Ова е Република Македонија“, а истиот во...

Струмица

SPEED BURGER&PIZZA СО ИЗНЕНАДУВАЊЕ: „СИТЕ ОНИЕ КОИ ЌЕ ДОЈДАТ ДЕНЕС НА ДОБРО ВИНО И МУЗИКА, ДОБИВААТ ГРАТИС ПИЦА“

SPEED BURGER&PIZZA повторно со изненадување за струмичани. Сите заљубени парови кои денеска ќе ги посетат и ќе уживаат во доброто вино и музика, ќе добијат...

Струмица

Општина Струмица формираше Координативно тело за имплементација на проектот „Планирање на одржлива мобилност (ПОУМ) во општина Струмица!

Планирањето на мобилноста на локално ниво е замислено како алатка со која локалните самоуправи ќе го подигнат нивото на планирање во областа на урбанизмот и...

Струмица

НОВО: ОД ПОНЕДЕЛНИК PULSE FITNESS & SPA ВО СТРУМИЦА ЗАПОЧНУВА СО ГРУПНИТЕ АКТИВНОСТИ, БЕСПЛАТНО ЗА ЧЛЕНОВИТЕ НА КЛУБОТ!

ОД ПОНЕДЕЛНИК ЗАПОЧНУВААТ ГРУПНИТЕ АКТИВНОСТИ ВО PULSE FITNESS & SPA ВО СТРУМИЦА. БЕСПЛАТНО ЗА ЧЛЕНОВИТЕ НА КЛУБОТ! Од понеделник (10.02.2020) започнуваме...

Ново во Градот Реклама Струмица

НОВО И ЕДИНСТВЕНО ВО СТРУМИЦА: „МЕДИКВАНТ“ Е ИМЕТО НА НОВООТВОРЕНИОТ ЦЕНТАР ПО КВАНТНА МЕДИЦИНА ВО ГРАДОТ!

Струмица неодамна доби единствен центар во градот по квантна медицина кој го носи името „МЕДИКВАНТ“. Истиот се наоѓа на улицата „Огражден 21“. Локацијата може...