strumica denes logo

ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО!

Автор:

Датум:

април 30, 2023

Автор:

Датум:

април 30, 2023

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ:

Заедно со Славе Андонов Градоначалник на општина Василево во рамките на активноста „Промените се случуваат, секогаш со народот“, присуствувавме на градежни активности и реализација на проекти во општина Василево.