strumica denes logo
Временска прогноза

мај 28, 2024

Времето денес ќе биде сончево со мала до умерена облачност

Времето денес ќе биде сончево со мала до умерена облачност.

Види повеќе

мај 18, 2024

Времето денес ќе биде сончево и топло со мала до умерена облачност

Времето денес ќе биде сончево и топло со мала до

Види повеќе

мај 17, 2024

Времето денес ќе биде сончево и топло со мала до умерена локална облачност

Времето денес ќе биде сончево и топло со мала до

Види повеќе

мај 16, 2024

Времето денес ќе биде променливо облачно со повремени врнежи од дожд

Времето денес ќе биде променливо облачно со повремени врнежи од

Види повеќе

мај 15, 2024

Времето денес ќе биде променливо облачно со повремени врнежи од дожд и појава на ретки грмежи

Времето денес ќе биде променливо облачно со повремени врнежи од

Види повеќе

мај 14, 2024

Времето денес ќе биде претежно облачно и посвежо со повремени врнежи од дожд

Времето денес ќе биде претежно облачно и посвежо со повремени

Види повеќе