Perdormire

Струмица

Струмица

ГРАЃАНИ НА СТРУМИЦА ДО НАШАТА РЕДАКЦИЈА: СЕ ГРАДИ БЕЗ ДОЗВОЛА НА „ИЉО ШОПОВ“ – ОД ОПШТИНАТА ПОТВРДИЈА ДЕКА СЕ РАБОТИ ЗА БЕСПРАВНА ГРАДБА И ЗА ИСТАТА ИМА ДОНЕСЕНО РЕШЕНИЕ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ!

До редакцијата на Струмица Денес пристигна писмо од група граѓани кои живеат на улицата „Иљо Шопов“ во Струмица. Во писмото е наведено дека на истата улица се...

Ново во Градот Струмица

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: ИЗНАЈМЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН БАРМЕН ЗА ВАШИТЕ ПРИВАТНИ ЗАБАВИ, СВАДБИ И СЕМЕЈНИ ВЕСЕЛБИ!

Изнајмете професионален бармен за вашите приватни забави , свадби . Нека вашата вечер барменот ја направи посебна со највкусните коктели . Телефон за контакт :...

Реклама Струмица

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА ВО БЕНЗОИЛ – ЗА СИТЕ ПОТРОШУВАЧИ КОИ ЌЕ НАПОЛНАТ ГОРИВО ОД НАЈМАЛКУ 1.000 ДЕНАРИ, МОЖАТ ДА СТАНАТ ДОБИТНИЦИ НА ГОЛЕМИ НАГРАДИ!

Голема наградна игра на Бензоил! За сите потрошувачки кои ќе наполнат гориво со фискална од најмалку 1.000 денари, можат да станат добитници на следните...

Реклама Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: „HOUSE ART“, БЕЛЕЊЕ, ИЗРАБОТКА НА АБРИБ, ГИПС КАРТОН, ИЗОЛАЦИЈА, СПУШТЕНИ ПЛАФОНИ, ОПШИВАЊЕ НА ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ И СЕ’ ОСТАНАТО ЗА ВАШИОТ ДОМ ДА ИЗГЛЕДА СОВРШЕНО!

„HOUSE ART“ е името на новата струмичка компанија која ќе се погрижи за вашиот дом да изгледа совршено и безбедно. „HOUSE ART“ ги врши следниве услуги: –...

Ново во Градот Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВОРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: „CRAFT“ ОД ДЕНЕС ВРШИ ДОСТАВА НА ПИЦИ, ПАСТАРМАЈЛИИ, БУРГЕРИ, ТОСТОВИ И УТРИНСКИ ПОЈАДОЦИ СО БЕСПЛАТНА ДОСТАВА!

Синоќа Струмица доби ново место во кое се наоѓаат највкусните пици, пастармајлии, бургери, тостови и утрински појадоци кои ќе бидат доставувани до вашиот дом...