Home

Perdormire
СДСМ Струмица

МЛАДИТЕ НА СТРУМИЧКОТО СДСМ ВО ПРЕСРЕТ НА ВЕЛИГДЕН, СПРОВЕДОА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ВО КОЈА БЕА ОПФАТЕНИ СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИ СЕМЕЈСТВА, НАРОДНАТА КУЈНА, ЗАТВОРОТ ВО СТРУМИЦА И СТУДЕНТСКИ ДОМ ВО СКОПЈЕ!

ЛК СДММ Струмица: Хуманоста и солидарноста се главна одлика на младите социјалдемократи кои несебично ги споделуваат со луѓето на коишто им е потребна помош...

СДСМ

СДСМ СТРУМИЦА ЗА ВЧЕРАШНИОТ ПРОТЕСТ: МИЦКОСКИ ЗАСТАНА ЗАД ОСУДЕНИТЕ НАСИЛНИЦИ КОИ ВО 2017 ГОДИНА СЕ ОБИДОА ДА УБИЈАТ ПРАТЕНИЦИ, НОВИНАРИ И ВРАБОТЕНИ ВО СОБРАНИСКИТЕ СЛУЖБИ!

СДСМ СТРУМИЦА: Предводени од бегалецот Никола Груевски и неговиот извршител, Христијан Мицкоски, ВМРО ДПМНЕ се врати во најцрниот ден на македонската...

СДСМ

КОСТА КОСТАДИНОВ КАКО ШЕФ НА ДЕЛЕГАЦИЈАТА ВО ПАРЛАМЕНТАРНОТО СОБРАНИЕ НА СОВЕТ НА ЕВРОПА, БЕШЕ ДЕЛ ОД СЕДНИЦАТА КАДЕ ОБРАЌАЊЕ ИМАШЕ АНГЕЛА МЕРКЕЛ!

Коста Костадинов – пратеник од редовите на СДСМ: Почитувани граѓани во тек е априлската сесија во Парламентарното Собрание на Советот на Европа. Како шеф...

СДСМ

КОСТА КОСТАДИНОВ: ИМ ПОНУДИВ НА СТРУМИЧКИТЕ ПРАТЕНИЦИ ОД ВМРО-ДПМНЕ ЗАЕДНИЧКИ ДА РАБОТИМЕ НА ОДРЕДЕНИ ПРОБЛЕМАТИКИ!

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ: Секогаш сум верувал и сега верувам дека моќта на обединувањето е огромна. Како пратеник денес понудив кон...

СДСМ

КОСТА КОСТАДИНОВ, ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ И СТОЈАН КОЦИРОВ ДЕНЕСКА ГО ПОСЕТИЈА ПАЗАРОТ „ЧЕШЕЛ“ ВО СТРУМИЦА!

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ: Денеска со генералниот секретар Љупчо Николовски и претседателот на ЛК СДММ Струмица Стојан Коциров бевме да...

СДСМ

Костадинов со препораки како најбрзо да се излезе во пресрет на оштетените од пожарот во Струмица!

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ: Пред се како човек, секако и како поранешен советник и ВД градоначалник на општина Струмица чувствувам должност...

СДСМ Струмица

МЛАДИТЕ НА СДММ-СТРУМИЦА ИМ ПОДАРИЈА ПАКЕТЧИЊА НА ДЕЧИЊАТА ВО ДЕТСКОТО ОДДЕЛЕНИЕ ПРИ ЈЗУ ОПШТА БОЛНИЦА ВО СТРУМИЦА И УЧИЛИШТЕТО „КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ ВО НОВО СЕЛО!

ЛК СДММ Струмица: Да предизвикаме насмевка со едно мало внимание во оваа тешко време на пандемија е навистина прекрасно чувство, затоа младите од ЛК на СДММ...