Perdormire
СДСМ

ИНТЕРВЈУ НА СТРУМИЦА ДЕНЕС СО ЉУБИЦА СПАСОВА: НА ГРАЃАНИТЕ ИМ ВЕТУВАМ ЧЕСНОСТ, ТРАНСПАРЕНТНОСТ И ОТЧЕТНОСТ!

Љубица Спасова е еден од кандидатите за пратеници на СДСМ кои на 15 јули ќе ја очекуваат поддршката на граѓаните од изборна единица 4. Таа е мајка на две деца...

СДСМ

ИНТЕРВЈУ НА СТРУМИЦА ДЕНЕС СО КОСТАДИН КОСТАДИНОВ: ЗА МЕНЕ НАЈВАЖНО Е ДА ИМ СЛУЖАМ НА ГРАЃАНИТЕ, НА СТРУМИЧАНИ!

Костадин Костадинов им е познато лице на струмичани – за првпат го запознаа кога во 2016 година од Зоран Заев го презеде градоначалничкото место и ја...

СДСМ

КОСТА КОСТАДИНОВ: МИЦКОСКИ ВЧЕРА ВО СТРУМИЦА ПОВТОРНО ГИ ПРЕКРШУВАШЕ МЕРКИТЕ НА ДИСТАНЦА, НЕНОСЕЊЕ МАСКИ И ГРУПИРАЊЕ!

Коста Костадинов, кандидат за пратеник од редовите на СДСМ во Струмица:  По партискиот собир на ВМРО-ДПМНЕ во Лисиче кога и самиот Мицкоски ја прекрши...

СДСМ

АЦО ЃОРГИЕВ: СДСМ ПРОДОЛЖУВА СО БЕЗРЕЗЕРВНА ПОДДРШКА НА МАКЕДОНСКОТО ЗЕМЈОДЕЛСТВО И ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ!

Прес конференција на Ацо Ѓоргиев, член на Советот на општина Струмица Македонската почва нуди огромни богатства, имаме ресурси, знаење и желба за работа и со...

СДСМ

КОСТА КОСТАДИНОВ ОД СТРУМИЦА: ВАЖНО Е ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ НА ИЗБОРИТЕ НА 15 ЈУЛИ КОИ ЌЕ БИДАТ 100% ЗДРАВСТВЕНО БЕЗБЕДНИ!

Коста Костадинов, кандидат за пратеник во Струмица од редовите на СДСМ: Денеска од мојот роден град Струмица сакам да испратам неколку важни пораки до...