Perdormire
СДСМ Струмица

КОСТА КОСТАДИНОВ: УТРЕ ОБЕЗБЕДУВАМЕ САНИТЕСКО КОМБЕ ЗА СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА, ВО ДЕКЕМВРИ ЌЕ ПРИСТИГНЕ ДОПОЛНИТЕЛНО ВОЗИЛО!

Коста Костадинов, кандидат за пратеник од редовите на СДСМ: Со силна посветеност, со многу разговори, разбирање за состојбата во која се наоѓаме и интензивната...

СДСМ

КОСТА КОСТАДИНОВ: ОБЕЗБЕДЕНО Е НОВО АМБУЛАНТНО ВОЗИЛО, НАЈДОЦНА ЗА 2 МЕСЕЦИ ЌЕ ПРИСТИГНЕ ЗА СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА!

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ: Во оваа пандемија, клучот е да бидеме одговорни и во интерес на граѓаните да делуваме со ладни глави. Го...

СДСМ

ДЕМАНТ НА ОО СДСМ – НОВО СЕЛО: ПЛАКАТИТЕ ПОСТАВЕНИ ОД ВМРО-ДПМНЕ БЕА СИМНАТИ ПО ОСНОВА НА ОДЛУКА ДОНЕСЕНА ОД СОВЕТОТ НА ОПШТИНА НОВО СЕЛО!

Демант од ОО СДСМ – Ново Село ОО СДСМ најостро демантира дека нивни функционери кинеле плакати на пазарот во населено место Ново Село. Напротив, бесправно...

СДСМ

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ: ВМРО-ДПМНЕ И ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ ГИ ПОТЦЕНУВААТ ГРАЃАНИТЕ И НЕ ГИ ИНТЕРЕСИРААТ НИВНИТЕ ПОТРЕБИ!

Костадин Костадинов, кандидат за пратеник од редовите на СДСМ во Струмица: Оваа изборна кампања, повторно јасно и прецизно ја покажа разликата меѓу СДСМ и...