strumica denes logo

СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ: Ако ја добијам вашата доверба, ќе продолжам да работам за плата, а не за проценти – Ќе продолжам да помагам на понижените да добијат човечки третман и правда!

Автор:

Датум:

април 4, 2024

Автор:

Датум:

април 4, 2024

Стево Пендаровски, кандидат за претседател од редовите на СДСМ:

Ако ја добијам вашата доверба и во следните 5 години ќе продолжам да работам за плата, а не за проценти, ќе продолжам да ги третирам сите луѓе на еднаков начин независно на кој народ му припаѓаат или за која партија гласаат, ќе продолжам да соработувам и да ги почитувам младите луѓе чиј професионален успех не се должи на партиски или фамилијарни врски, ќе продолжам да им помагам на понижените да добијат човечки третман и правда во заедницата каде што живеат и ќе продолжам да го критикувам криминалот и високата корупција на било кој во државата, вклучувајќи ги и оние кои ме поддржале и гласале за мене.