КОСТАДИНОВ: Во Струмица победува сплотеноста, единството, прогресот, граѓаните даваат поддршка на моите политики!

ноември 11, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Во Струмица победува сплотеноста, единството, прогресот.

Огромен број од мнозинството граѓани тоа го препознаваат и даваат поддршка на моите политики.

Струмицо моја и вечерва ја потврди моќта на социјалдемократијата!

Докажа дека сме единствени, неприкосновени, силни, обединети и непоколебливи во водењето на државата напред и само напред кон Европската Унија.

Ја наполнивме спортската сала и ја одржавме најголемата трибина во државата и на сите им покажавме колку сме цврсти и одлучни, им покажавме која е и што е нашата Струмица.
Со полно срце и неизмерна чест и гордост, зборував за успесите на социјалдемократскиот дух во Струмица и државата пред актуелниот претседател на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски, поранешниот Зоран Заев, нашите министри, пратеници, моите сограѓанки и сограѓани.

Сме и ќе бидеме пример за сите како се води Општина и како се сака држава. Горд сум што сум еден од креаторите и чинителите на највисоките вредности што ги создаде СДСМ.

Горд сум што сакам и можам да работам за нашата Струмица и да им бидам слуга на моите сограѓани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: