Младите социјалдемократи од Локалниот Клуб на Струмица, зедоа учество на првиот зимски камп!

март 5, 2023

Младите социјалдемократи од Локалниот Клуб на Струмица денес зедоа учество на првиот зимски камп, во организација на Фондацијата Фридрих Еберт – Скопје заедно со СДММ – Социјалдемократска Младина на Македонија.

Зимскиот камп 2023 е проект на Фондацијата Фридрих Еберт – Скопје кој го спроведува во соработка со Социјалдемократската Младина на Македонија. Целта на овој Зимски камп 2023 беше да се зајакнат капацитетите на младите социјалдемократи, да се подигне нивната свест, проактивност за да планираат и реализираат активности, да понудат решенија кои одговараат на потребите потребите на младите во конкретната средина а со тоа да донесат позитивни промени во општеството.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: