bandr

Струмица

Струмица

ТАА Е НАШИОТ ДАР, НАШАТА ЗАШТИТНИЧКА И ЕДИНСТВЕНА НАДЕЖ – ДЕНЕСКА СТРУМИЦА ГО ПРАЗНУВА ДЕНОТ НА ИКОНАТА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА БРЗОПОСЛУШНИЧКА!

Секој дар што од Бог го добиваме, го добиваме од Неа и преку Неа, и поради Нејзините молитви, бидејќи самите со ништо не сме го заслужиле. Таа е нашата...