strumica denes logo

РЕКОНСТРУИРАНА ДЕЛНИЦАТА РОБОВСКИ ПАТ – БОСИЛОВО!

Автор:

Датум:

јуни 11, 2023

Автор:

Датум:

јуни 11, 2023

Брзо, успешно и ефикасно реконструирана делницата Робовски пат- Босилово! Наредните денови ќе биде поставена хоризонтална сообраќајна сигнализација.

Деновиве започнува реконструкцијата односно довршување на делницата Робовски пат- Муртино.