strumica denes logo

После 50 години започнува комплетна реконструкција на дел од патниот правец Иловица – Штука кон Турново!

Автор:

Датум:

август 24, 2023

Автор:

Датум:

август 24, 2023

Ристо Манчев, градоначалник на општина Босилово:

После 50 години започнува комплетна реконструкција на дел од патниот правец Иловица – Штука кон Турново.

Денес официјално беше извршено воведување во градежните работи, а деновиве ќе започнат и градежните работи на терен.

Постепено се движиме кон остварување на зацртаните цели и исполнување на ветувањата дадени пред граѓаните.