strumica denes logo

ОДЛИЧЕН НАСТАН – ЗА ПРВПАТ ВО ОПШТИНА БОСИЛОВО „АЈВАРИЈАДА“

Автор:

Датум:

септември 28, 2023

Автор:

Датум:

септември 28, 2023

Настанот ќе биде исполнет со богата културно уметничка програма која ќе започне од 12:00 часот (01.10.2023 Недела во Босилово) во која ќе учествуваат Ленче Кукиќ, Благица Калева, Живко Динев, Бисера Гавровска, КУД „Гоце Делчев“-Босилово, КУД “Кирил и Методиј“- Иловица.