strumica denes logo

СКРОМНО АМА ВАЖНО: ЈКП „Огражден” – Босилово, после 20 години, доби трактор, донација од нашите граѓани од дијаспората од Петралинци!

Автор:

Датум:

август 10, 2023

Автор:

Датум:

август 10, 2023

Ристо Манчев, градоначалник на општина Босилово:

СКРОМНО АМА ВАЖНО!

ЈКП “Огражден” – Босилово, после 20 години, доби трактор, донација од нашите граѓани од дијаспората од Петралинци.

Во мое име и во име на граѓаните на Босилово изразувам благодарност до дијаспората од Петралинци.

Секоја донација е голем гест, а за нас како мала и финансиски не толку моќна општина е исклучително важна.