Perdormire
СДСМ

АЦО ЃОРГИЕВ: СДСМ ПРОДОЛЖУВА СО БЕЗРЕЗЕРВНА ПОДДРШКА НА МАКЕДОНСКОТО ЗЕМЈОДЕЛСТВО И ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ!

Прес конференција на Ацо Ѓоргиев, член на Советот на општина Струмица Македонската почва нуди огромни богатства, имаме ресурси, знаење и желба за работа и со...

СДСМ

КОСТА КОСТАДИНОВ ОД СТРУМИЦА: ВАЖНО Е ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ НА ИЗБОРИТЕ НА 15 ЈУЛИ КОИ ЌЕ БИДАТ 100% ЗДРАВСТВЕНО БЕЗБЕДНИ!

Коста Костадинов, кандидат за пратеник во Струмица од редовите на СДСМ: Денеска од мојот роден град Струмица сакам да испратам неколку важни пораки до...

ВМРО-ДПМНЕ

ЈАДРАНКА ПОЦКОВА: ОБНОВАТА НА ЗДРАВСТВОТО, ВРАЌАЊЕТО НА ДОСТОИНСТВОТО НА МЕДИЦИНСКИОТ КАДАР, ЌЕ ЗАПОЧНАТ СО ПОБЕДАТА НА ВМРО-ДПМНЕ!

Јадранка Поцкова, кандидат за пратеник од реводите на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица: ПОЧИТУВАНИ СОГРАЃАНИ, АКО СЕ ПРАШУВАТЕ ЗОШТО НАШАТА МАКЕДОНИЈА Е ТРАНЗИТ ЗА...

СДСМ Струмица

„СИТЕ ЗАЕДНО МОЖЕМЕ“ ОБЈАВИЈА: ЕЛИ ПАНОВА ДА ГО ПОВИКА ЈО ДА ГО ИСПИТА ПОТКУПОТ ВО СВОИТЕ ПАРТИСКИ РЕДОВИ!

СИТЕ ЗАЕДНО МОЖЕМЕ:  Изненадува грижата на нашата сограѓанка Ели Панова за начинот на функционирање на уредно регистрирано здружение, но утре повеќе изнрнадува...

ВМРО-ДПМНЕ

СЕ ОГЛАСИ И ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ: ОДИМЕ НА ИЗБОРИ, НА 15 ЈУЛИ ЌЕ ГО ПОБЕДИМЕ ИЗВОРОТ НА КРИЗАТА – ЗОРАН ЗАЕВ И СДСМ!

На изборите на 15 јули, среда ќе учествува ВМРО-ДПМНЕ и заедно со народот ќе го победи изворот на кризата Зоран Заев и СДСМ. Двата услови кои ги баравме се...

ВМРО-ДПМНЕ

МАКЕДОНИЈА ОДИ НА ИЗБОРИ: ЗОРАН ЗАЕВ ГО ПРИФАТИ ДАТУМОТ НА ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ, НА 15 ЈУЛИ ЌЕ СЕ ГЛАСА ЗА НОВ ПАРЛАМЕНТ!

Лидерот на СДСМ Зоран Заев, на прес-конференција денеска потврди дека се договориле со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, изборите да се одржат...

СДСМ

ЗОРАН ЗАЕВ: ПОТРЕБНО Е ИТНО ОДРЖУВАЊЕ НА ИЗБОРИТЕ, ВАЖНО Е ДА ГИ ВРАТИМЕ ИНСТИТУЦИИТЕ КОИ МОРА ДА СЛУЖАТ НА ГРАЃАНИТЕ!

Итно одржување на изборите е неопходно и екстремно важно за да ги вратиме институциите кои мора да им служат на граѓаните со полн капацитет и легитимитет. Тоа...

ВМРО-ДПМНЕ

ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ ПОБАРА ИЗБОРИ НА СРЕДИНАТА НА ЈУЛИ: Ќе го победиме СДСМ и Зоран Заев, ќе ве победиме, кога и да се случат изборите!

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на денешната прес-конференција даде свој став за идните чекори кои ќе ги има ВМРО-ДПМНЕ. -Почитувани сограѓани...

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif