Perdormire
СДСМ

КОСТА КОСТАДИНОВ: ИМ ПОНУДИВ НА СТРУМИЧКИТЕ ПРАТЕНИЦИ ОД ВМРО-ДПМНЕ ЗАЕДНИЧКИ ДА РАБОТИМЕ НА ОДРЕДЕНИ ПРОБЛЕМАТИКИ!

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ: Секогаш сум верувал и сега верувам дека моќта на обединувањето е огромна. Како пратеник денес понудив кон...

СДСМ

КОСТА КОСТАДИНОВ, ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ И СТОЈАН КОЦИРОВ ДЕНЕСКА ГО ПОСЕТИЈА ПАЗАРОТ „ЧЕШЕЛ“ ВО СТРУМИЦА!

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ: Денеска со генералниот секретар Љупчо Николовски и претседателот на ЛК СДММ Струмица Стојан Коциров бевме да...

Политика Струмица

ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ НАБРОЈА ЗАД КОИ ГРАДОНАЧАЛНИЦИ ЌЕ ЗАСТАНЕ ПОВТОРНО НА ИЗБОРИТЕ- СТРУМИЦА НЕ СЕ НАЈДЕ ВО ЛИСТАТА!

Реакциите на народот ќе бидат пресудни за тоа кого ќе кандидираме на следните локални избори, истакна денеска Премиерот Зоран Заев одговорајќи на новинарски...

ВМРО-ДПМНЕ

Претседателот на струмичкото ВМРО-ДПМНЕ, денеска пред домот на култура во Куклиш од локалните власти побара ревитализација на иститот

Жан Дрвошанов, претседател на ВМРО-ДПМНЕ Струмица: ПОЧИТУВАНИ ПРЕТСТАВНИЦИ НА МЕДИУМИТЕ ИЗМИНА ЦЕЛ МЕСЕЦ ОТКАКО ТРГОВСКИОТ ЦЕНТАР ГЛОБАЛ ВО СТРУМИЦА БЕШЕ...

ВМРО-ДПМНЕ

МЛАДИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ОД ВАСИЛЕВО СО ПАРОДИЈА ЗА УЛИЧНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ, УЛИЦИТЕ ГИ ОСВЕТЛИЈА СО ФЕНЕРИ!

УМС ВМРО-ДПМНЕ ВАСИЛЕВО: Пародија на УМС ВМРО-ДПМНЕ Василево: Улично осветлување во Василево! Членови на УМС ВМРО-ДПМНЕ Василево преку пародија укажаа на...

ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ ОБВИНУВА: Пропустите при градба на Заевиот „Глобал“ доведоа до пожар, одговорност мора да има!

ПРЕС НА ВМРО-ДПМНЕ: Несреќата со пожарот во центарот на Струмица не може да помине само со искажани зборови за жалење, туку мора да се понесе одговорност...