bandr

Хроника

Хроника

СРАМНИ ФОТОГРАФИИ ОД СТРУМИЦА: УЧЕНИЦИ СО СПРЕЈ ГИ ИСПИШАЛЕ НИВНИТЕ ИМИЊА ВРЗ ЅИДОВИТЕ НА СПОМЕН КОСТУРНИЦАТА!

Денес низ фејсбук се споделуваат срамни фотографии кои покажуваат дека младината не функционира така како што е потребно да функционира! Ученици ги испишале со...

Хроника

(ВИДЕО+ФОТО) РЕАКЦИЈА НА ГРАЃАНИ: УШТЕ КОЛКУ ЌЕ НЕ ЛАЖАТ ЗА СТАЦИОНАРОТ ВО СТРУМИЦА? НЕ СЕ ВИНОВНИ КУЧИЊАТА, НО ОВА СТАНУВА СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ!

Граѓани повторно испраќаат видеа и фотографии поради проблемот со кучињата скитници во Струмица. Револтирано прашуваат уште колку ќе бидат лажани за...