Perdormire

Хроника

Хроника

ФОТОГРАФИЈАТА ОД НАШАТА УБАВА БЕЛАСИЦА, МАСАКРОТ МОРА ЕДНАШ ДА ПРЕСТАНЕ – ОБЈАВИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦАТА ЦРВЕНА МЛАДИНА!

ФЕЈСБУК СТАТУС НА СТРАНИЦАТА ЦРВЕНА МЛАДИНА:  Ова слика е доказ како се силува Беласица , со вакво темпо набрзо ќе го изгуби својот автентичен изглед ...

Хроника

ЖИТЕЛИТЕ НА БАНСКО НА ФЕЈСБУК: ВО НАШЕТО СЕЛО СЕ ВОЗИ БЕЗ ВОЗАЧКИ ДОЗВОЛИ, ЛУЃЕ КОИ СЕ НАСЕЛУВААТ ОД РАЗНИ ДРУГИ СЕЛА И ГРАДОВИ ПРАВАТ НЕРЕД, УТРЕ ЌЕ СОБИРАМЕ ПОТПИСИ ЗА ОВА ДА ПРЕСТАНЕ!

Објавено во фејсбук групата С.Бања Банско:  Почитувани, со согласност на месната заедница и жителите од с.Банско сакаме да ве известиме за проблемите кои се...

Хроника

СТРУМИЦА РЕКОРДЕР: 145.000 евра казна за 69 струмичани, еден од нив наместо во самоизолација отпатувал за Швајцарија!

Во град Струмица основното јавно обвинителство поднесе дури 69 предлози за издавање казнени налози. Предлозите се за личности кои не ги почитувале...

Хроника

СВЕДОШТВО НА СТРУМИЧАНКА КОЈА ЖИВЕЕ ВО ШВАЈЦАРИЈА: ВО АВТОБУСОТ СЕ КАЧИВМЕ ВО 22:30 А СТИГНАВМЕ ВО ОХРИД ВО 06:00 ЧАСОТ НАУТРО, ПРЕТХОДНО ВОЗАЧОТ НЕ ЗНАЕШЕ ВО КОЈ КАРАНТИН ТРЕБА ДА НЕ НОСИ!

Писмо до Редакцијата на Струмица Денес од наша струмичанка која живее и работи во Швајцарија: Добарден Струмица Денес, сакам преку вашиот портал да известите...

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif