(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: ВО ПЕТ ШОП „ЗОО МАКСИ“ ЌЕ ПРОНАЈДЕТЕ СЕ’ ЗА ВАШИТЕ МИЛЕНИЧИЊА, ВЕТЕРИНАРНА АПТЕКА И САЛОН ЗА РАЗУБАВУВАЊЕ НА ВАШИТЕ МИЛЕНИЦИ!

Струмица доби модерен пет шоп „ЗОО МАКСИ“ кој се наоѓа во КАРПОШ МААЛО или поточно веднаш до M&M Coffee To Go и „Киси Трејд“. „ЗОО МАКСИ“ со сигурност е еден од најопремените пет шопи во југоистокот во кој ќе пронајдете се’ она што е потребно за вашите миленичиња, како и ветеринарна аптека и салон за разубавување на вашите миленичиња. Во „ЗОО МАКСИ“ ќе пронајдете:

– ХРАНА И ОПРЕМА ЗА КУЧИЊА, МАЧИЊА, ПАПАГАЛИ, РИБИ, ГЛОДАРИ.

– ИГРАЧКИ ЗА СИТЕ ВРСТИ НА МИЛЕНИЦИ.

– ПРОДАЖБА НА МИЛЕНИЦИ ( РАЗНИ ПАПАГАЛИ, РИБИ, ВОДОЗЕМЦИ, ЗАЈАЦИ, ХРЧАЦИ).

– ПРЕПАРАТИ ЗА ХИГИЕНА + ВИТАМИНИ

– КАФЕЗИ, ТРАНСПОРТЕРИ, АКВАРИУМИ, КРЕВЕТЧИЊА, ТОАЕЛЕТИ ЗА МАЧИЊА.

– СЕКАКВИ ВИДОВИ НА РЕКВИЗИТИ

„ЗОО МАКСИ“ исто така нуди и консултација со ветеринар во секое време. Може да ги контактирате на 075 306 – 306 или на нивната фејсбук страница (КЛИКНИ ОВДЕ) и на инстаграм профилот (КЛИКНИ ОВДЕ).

УЛИЦА: „МОША ПИЈАДЕ“ БР.56 – СТРУМИЦА

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ