(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: Д-Р БАЈРАКТАРОВ ОТВОРИ РЕНГЕН ДИЈАГНОСТИКА НА ЗАБИ ВЕДНАШ НАД БРЗАТА ПОМОШ ВО ГРАДОТ!

мај 4, 2021

Струмичани добија ренген дијагностика на заби предводена од успешниот Д-р Бајрактаров која се наоѓа веднаш над брзата помош во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани за термин, може да закажат на 070 515 417

УСЛУГИ:

– Стандардна панорамска слика

– Педијатриска (детска) панорамска слика

– Панорамска слика без зглобови (дентална)

– Сегментирана панорамска слика

– Bite-wing панорамска слика

– ТМЗ слика

– Слика на максиларни синуси

-Ретроалвеоларна (мала) слика

ПРЕДНОСТИ НА ДИГИТАЛНАТА РЕНТГЕНОГРАФИЈА:

– 90% помалку озрачување

– Побрз и поефикасен процес за пациентот и докторот

– Дигиталната слика веднаш е достапна за гледање

– Сликите се чуваат во електронска архива во компјутер или преносен диск

– За развивањето на сликите не се користат хемикалии

НАЧИНИ НА ДОБИВАЊЕ НА ВАШАТА СЛИКА:

– CD

– e-mail

– рентген фолија

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: