УТРЕ ВО 10:00 ЧАСОТ ВО СТРУМИЦА ГОЛЕМО ОТВОРАЊЕ НА СУПЕР ДИСКОНТОТ „СЕПМПЕР“

август 13, 2021

🎉ГОЛЕМО ОТВАРАЊЕ 🎉

Почитувани потрошувачи, со огромна чест Ви најавуваме отварањето на првиот #СуперДисконтер SEMPER!
Локацијата е до риверсофт на транзитниот пат, во сабота (14.08 ) 10:00ч.

Ве очекуваме со многу изненадувања!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: