Home

Perdormire
Ново во Градот Струмица

НОВО ВО ГРАДОТ: СТРУМИЦА ДОБИВА СВОЈА dm ДРОГЕРИЈА!

Home

Големи попусти и изненадувања по повод отворањето на првата dm дрогерија во Струмица
И покрај специфичните околности, најголемиот дрогериски ланец во Европа работи стабилно и континуирано се грижи за своите потрошувачи и пошироката заедница.

На 10 септември, dm ја продолжува својата експанзија на домашниот пазар со отворање на првата дрогерија во Струмица. Од 10 па се до 13 септември, во новата дрогерија на dm, која ќе биде отворена во Retail Park -One Stop Shop, ќе може да уживате во неодоливите попусти:
• -15% попуст на АПСОЛУТНО СЕ – и на веќе намалените производи!
• до -50% попуст на одредени парфеми, производи за нега на лице и шминки
• -25% на сите производи од REDIST, RED ONE и Vaseline