Perdormire

Реклама

Инстаграмџија на месецот Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКО: КОМПАНИЈАТА ЗА ИЗРАБОТКА НА ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ, ВОДОВОДНИ И КАНАЛИЗАЦИОНИ ИНСТАЛАЦИИ И ИНСТАЛАЦИИ ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ, ВРАБОТУВА ЛУЃЕ НА ПОВЕЌЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ!

КОМПАНИЈАТА ЗА ИЗРАБОТКА НА ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ, ВОДОВОДНИ И КАНАЛИЗАЦИОНИ ИНСТАЛАЦИИ И ИНСТАЛАЦИИ ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ ДПТУ ЕЛПИ ДООЕЛ ИМА ПОТРЕБА ОД НОВИ...

Реклама

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ЕСКОН-ИНЖИНЕРИНГ ВРАБОТУВА ТЕХНИЧАР ЗА СЛАБОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ И ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР ЗА ЈАКОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ!

ДПТУ ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ Струмица има потреба од работници за пополнување на следниве работни позиции: – Техничар за слабострујни инсталации –...

Реклама Струмица

НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: „OFFLINE COFFEE“ ВРАБОТУВА ПОЗИТИВНА, ВЕДРА И ВРЕДНА ЛИЧНОСТ ЗА РАБОТА!

Наскоро OFFLINE COFFEE ги отвора своите врати за струмичани. Објавен е оглас во кој се бара личност за вработување која ќе биде позитивна, ведра и вредна и...

Реклама Струмица

„БАТЕ ТРАВЕЛ“ – ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ И ИСПОРАКА НА ПАКЕТИ ОД СТРУМИЧКО ДО ГЕРМАНИЈА И ОБРАТНО!

„БАТЕ ТРАВЕЛ“ врши превоз на патници и испорака на пакети до дадената адреса Германија и секако во обратен правец. Патувајте безбедно, сигурно и по најповолни...

Реклама Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ПИЛАНА „СИЦИЛИЈА“ – КОМПАНИЈА СО ВИСОК КВАЛИТЕТ НА НАЈРАЗНОВИДЕН ДРВЕН МАТЕРИЈАЛ И ИЗРАБОТКА НА ПАРКЕТ!

„СИЦИЛИЈА“ е името на компанијата која располага со висок квалитетен и најразновиден дрвен материјал и важат за едни од најдобрите во Македонија. „СИЦИЛИЈА“ се...

Реклама Струмица

ПОНУДА КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА: „TEMPORIS“ – НОВООТВОРЕНОТО СТУДИО ЗА МАСАЖИ ВО СТРУМИЦА СО ПОНУДА ЗА РОМАНТИЧЕН ПОДАРОК ЗА ВАШИОТ ПАРТНЕР!

Еден од нај романтичните подароци што можете да му ги подарите на вашиот партнер оваа година е подарокот на квалитетно време заедно и момент на уживање...

Реклама Струмица

ПЛАТА ОДЛИЧНА И РЕДОВНА – СЕ БАРААТ АВТОМЕХАНИЧАРИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО ВО VICTORY – AUTO REPAIR ВО СТРУМИЦА!

ПЛАТА ОДЛИЧНА И РЕДОВНА! Се бараат автомеханичари со или без работно искуство во VICTORY – AUTO REPAIR во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани нека се...

Реклама Струмица

НОВО ВО СТРУМИЦА: СТРУМИЧКИТЕ БРАЌА КОИ СЕ ЛИЧНИ СТИЛИСТИ НА ФУДБАЛСКАТА ЛЕГЕНДА НЕМАЊА МАТИЧ ВО ЛОНДОН, ОТВОРИЈА СВОЈ САЛОН И ВО СТРУМИЦА!

Двајцата браќа од Струмица Доне и Саше Манчеви кои во Лондон имаат свој фризерски салон и се грижат за стилот на големи фудбалски имиња меѓу кои и на Немања...