Home

Perdormire

Реклама

Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКО: ЕЛПИ ДООЕЛ ИМА ПОТРЕБА ОД МАЈСТОРИ ВОДОИНСТАЛАТЕРИ, МАЈСТОРИ ЕЛЕКТРИЧАРИ И ИНСТАЛАТЕРИ ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ!

КОМПАНИЈАТА ЗА ИЗРАБОТКА НА ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ, ВОДОВОДНИ И КАНАЛИЗАЦИОНИ ИНСТАЛАЦИИ И ИНСТАЛАЦИИ ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ ДПТУ ЕЛПИ ДООЕЛ ИМА ПОТРЕБА ОД НОВИ...

Реклама Струмица

ГРАДЕЖНАTA КОМПАНИЈА ОД СТРУМИЦА ББ КОНСТРАКШН ДОО ВРАБОТУВА ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР И ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ!

ГРАДЕЖНАTA КОМПАНИЈА ОД СТРУМИЦА ББ КОНСТРАКШН ДОО, ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ, И ТОА НА СЛЕДНИВЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ: -ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР -ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ Сите...

Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЧКО: СЕ БАРААТ ОПШТИ РАБОТНИЦИ ЗА МЕБЕЛ И РАБОТНИЦИ КОИ ИМААТ ПОЗНАВАЊЕ СО ПЛОЧЕСТИОТ МЕБЕЛ ЗА МОНТАЖА И СКЛОПУВАЊЕ ЕЛЕМЕНТИ – „ЈАСЕН МЕБЕЛ“ НУДИ ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

Поради зголемен обем на работа и проширување на производството, компанијата „ЈАСЕН МЕБЕЛ – ТУРНОВО“ има потреба од повеќе позиции во делот на плочаст мебел...

Реклама Струмица

СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА ОТПРЕСОЦИ ДООЕЛ ИМА ПОТРЕБА ОД БРАВАРИ И МЕТАЛОСТРУГАРИ – РАБОТА ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК И ПЛАТА СОЛИДНА!

Струмичката компанија ОТПРЕСОЦИ ДООЕЛ има потреба од: -бравари -металостругари. Работа од понеделник до петок од 07:00ч. до 15:00ч. Плата солидна ТЕЛЕФОН ЗА...

Реклама Струмица

ПИЦЕРИЈА „ПАРК БОСИЛОВО“ ВО ДАБИЛЕ ВРАБОТУВА РАБОТНИК/ЧКА ЗА РАБОТА ВО КУЈНА И ХИГИЕНИЧАРКА!

Пицерија „ПАРК“ со нова локација во Дабиле на излезот кон Босилово и имаат потреба од зголемување на персоналот. Се бараат: – ХИГИЕНИЧАРКА – РАБОТНИК\KA ЗА...

Реклама Струмица

ВО СТРУМИЦА, МУРТИНО И ВАСИЛЕВО: SYNOTTIP КАЗИНО ВРАБОТУВА ДЕВОЈКИ И МОМЧИЊА ЗА РАБОТА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО СО ПЛАТЕН ПРЕВОЗ!

SYNOTTIP казино вработува девојки и момчиња за работа со или без работно искуство во Струмица, Муртино и Василево со вклучен платен превоз. Сите оние кои се...

Реклама Струмица

НОВО ВО СТРУМИЦА: Приклучи се на најквалитетна ТВ-понуда и гледајте одлични ТВ-канали со МТЕЛ!

Компанијата МТЕЛ, дел од групацијата на Телеком Србија, започнува со работа со добивањето лиценца во јули 2021 година како трет телекомуникациски оператор на...