Home

Perdormire

Реклама

Реклама Струмица

НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: БОТАНИК ФРЕШ БАР ВРАБОТУВА ДЕВОЈКИ ЗА ПРИГОТВУВАЊЕ НА ЗДРАВИ ОБРОЦИ – РАБОТНО ИСКУСТВО НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО!

Ботаник Фреш Бар има потреба од персонал. Се бараат девојки за приготвување на здрави оброци (работно искуство не е задолжително) / возраст: 21 – 28 год...

Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ: ДИГИТАЛ МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЈАТА „АДИВИУС“ ВРАБОТУВА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР ЗА ВЕБ СЛИКИ И SEO SPECIALIST!

Бидете тел од успешен тим! Адивиус, дигитал маркетинг агенција коjа се занимава со оптимизација на веб страни, има потреба од проширување на тимот. За нашите...

Реклама Струмица

ОГЛАС: СЕНДВИЧАРА ЕКСТРИМ-СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Сендвичара ЕКСТРИМ – Струмица има потреба од работници со и без работно искуство. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број:...

Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: МАРТИ ХИГИЕНА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЧКИ СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

ДПТУ Марти Хигиена од Струмица, заради зголемен обем на работа има потреба од работнички со или без работно искуство. Нуди одлична плата и поволни услови за...

Реклама Струмица

ВИНЕРБЕРГЕР – НАЈДОБРОТО ЗА ВАШИОТ ДОМ: 5 работи што морате да ги знаете доколку градите нов покрив!

Пролетта ја буди природата и тоа позитивно влијае врз сите. Луѓето се желни за нови почетоци и сакаат да прават работи кои ги одложувале во текот на зимата...

Реклама Струмица

БЕНЗИНСКИ СТАНИЦИ ВО СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД МОМЧИЊА И ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА – ПОЧЕТНАТА ПЛАТА Е 20.000 ДЕНАРИ!

Бензински станици во Струмица има потреба од повеќе лица за работа. Почетната плата е 20.000 денари. Сите оние кои се заинтересирани, може да се јават на...

Реклама Струмица

ВО САЛОНОТ НА ПЕР ДОРМИРЕ ВО СТРУМИЦА: Време е за најдобрите саемски попусти на најудобните Италијански производи за спиење!

📣📣ВРЕМЕ Е ЗА НАЈДОБРИТЕ САЕМСКИ ПОПУСТИ ВО ГОДИНАТА НА НАЈУДОБНИТЕ ИТАЛИЈАНСКИ ПРОИЗВОДИ ЗА СПИЕЊЕ📣📣 ❣️ Душеци до...