Perdormire

Реклама

Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: ПОЗНАТАТА СТРУМИЧКА КОМПАНИЈА КИ-ПАР ВРАБОТУВА ПОВЕЌЕ ЛУЃЕ НА РАЗЛИЧНИ ПОЗИЦИИ!

Познатата струмичка компанија КИ-ПАР вработува повеќе луѓе на различни позиции: – ЛИЦЕ ЗА ПРОДАЖБА ВО ПРОДАЖЕН САЛОН – ЛИЦЕ ЗА УПРАВУВАЊЕ НА МАШИНА...

Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „Дуодент“ има потреба од СТОМАТОЛОГ со или без работно искуство!

ДУОДЕНТ ПРО има потреба од СТОМАТОЛОГ со или без работно искуство. Можеби вие сте нивниот кандидат: – СОВРЕМЕНА РАБОТНА СРЕДИНА – ТИМСКИ ДУХ ПРИ...

Реклама Струмица

(ФОТО) НОВО: „АЛБЕДО“ ОД ДЕНЕСКА НА НОВА ЛОКАЦИЈА НА БУЛЕВАРОТ „МАРШАЛ ТИТО“ НАСПРОТИ „ТИНЕКС“

Препознатливиот бренд „АЛБЕДО“ ја преместија својата локација од „Глобал“ на Булеварот „Маршал Тито“ наспроти „ТИНЕКС“ или поточно до Уни банка. „АЛБЕДО“...

Реклама Струмица

(НОВО) ПРОДАВНИЦАТА ЗА СПОРТСКА ОБЛЕКА „АТЛЕТИКОС ББ“ СВОЈАТА ПРОДАВНИЦА ОД „ГЛОБАЛ“ ЈА ПРЕМЕСТИЈА НАСПРОТИ ЗГРАДАТА „ПАРТИЗАН“

За жал продавницата за спортска облека „АТЛЕТИКОС ББ“ беа едни од опожарените во „Глобал“. Тие неодамна својата продавница ја преместија веднаш наспроти...

Реклама Струмица

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: „TEMPORIS MASSAGE“ Е ИМЕТО НА НОВOTO СТУДИО ЗА МАСАЖИ ВО ГРАДОТ ВО КОЈ СТРУМИЧАНИ ЌЕ СЕ РЕЛАКСИРААТ И УЖИВААТ!

„TEMPORIS MASSAGE“ е името на новото студио за масажа во Струмица во кој струмичани ќе може да уживаат и да се релаксираат. Доколку сакате да го закажете...

Реклама Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРААТ АВТОМЕХАНИЧАРИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО ВО VICTORY – AUTO REPAIR!

Се бараат автомеханичари со или без работно искуство во VICTORY – AUTO REPAIR во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани нека се јават на следниот...

Реклама Струмица

ОГЛАС: „ДУОДЕНТ ПРО“ ИМА ПОТРЕБА ОД СТОМАТОЛОШКИ АСИСТЕНТ/КА СО ЗАВРШЕНО СРЕДНО МЕДИЦИНСКО ОБРАЗОВАНИЕ!

Стоматолошката ординација ДуоДент Про има потреба од стоматолошки асистент-ка со завршено средно медицинско образование(медицинска сестра,фармацевт,забен...

Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРА МАГАЦИОНЕР\ПАКУВАЧ НА ПРАТКИ ЗА РАБОТА ВО МАГАЦИН ВО СТРУМИЦА!

Се бара магационер/ пакувач на пратки за работа во магацин во Струмица
Потребно работно искуство
Работно време 17:00h до 22:00h
Телефон за контакт 079 350 737