strumica denes logo

ИКОНА НА МАКЕДОНСКИОТ ФУДБАЛ: СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ГРАНДЕ ПАНДЕВ!

Автор:

Датум:

јули 27, 2019

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

јули 27, 2019

Категории:

Спорт

Иконата на македонскиот фудбал, момчето од струмичките сокаци ГОРАН ПАНДЕВ, денеска го слави својот 36 роденден. Тимот на Струмица Денес му посакува среќен роденден со надеж дека неговите успеси уште повеќе ќе растат и во годините што доаѓаат!