Perdormise

Спорт

Спорт

ОВАА САБОТА СИТЕ НА СТАДИОН, СИТЕ ЗАЕДНО ДА ГО ПРОСЛАВИМЕ ВЛЕЗОТ ВО ПРВАТА ЛИГА НА СТРУМИЧКАТА ГОРДОСТ БЕЛАСИЦА!

Оваа сабота со почеток од 16:30 часот, струмичката гордост ФК БЕЛАСИЦА игра против ФК КОЖУВ. Затоа, сите заедно на стадион да ја бодриме Беласица и со победа...

Спорт

По 50 часови непрекинато ловење, Струмичките крапџии најуспешни на Крапското дружење „Палурци 2018“

На акумулацијата Палурци кај Богданци денеска заврши Интернационалното крапско дружење „Палурци 2018“. По 50 часови непрекиното ловење на крап, најуспешна е...

Спорт

Најмалите членови генерација 2009 на Беласица го освоија првото место на меморијалниот турнир “75 години Гунди”.

Вчера најмалите членови генерација 2009 на Беласица го освоија првото место на меморијалниот турнир “75 години Гунди”. На турнирот беа одиграни...