strumica denes logo

ПРИЈАВЕТЕ СЕ НА НОЌНИОТ ТУРНИР ВО ОДБОЈКА НА ПЕСОК ВО НОВО СЕЛО, НАГРАДНИОТ ФОНД Е 36.000 ДЕНАРИ!

Автор:

Датум:

јули 13, 2019

Категории:

Спорт

Автор:

Датум:

јули 13, 2019

Категории:

Спорт

Да се забавуваме и да уживаме во добрите моменти. Ноќен турнир “Одбојка на песок” Ново Село. Настанот ќе се одржи во игралиштето на О.О.У. “Мануш Турновски” Ново Село. Турнирот ќе биде проследен од културно-забавни активности. Пријавување и подетални информации на 078-820-795 Александар или во просториите на Алекс-Ајс.

Наградниот фонд е 36.000ден, но поради зголемен интерес на турнитот тој истиот се ЗГОЛЕМУВА!!!

НАПОМЕНУВАМЕ дека турнирот ќе трае две недели.