strumica denes logo

март 23, 2019

ПРОФЕСОР Д-Р ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА ДЕНЕСКА ВО СТРУМИЦА!

Kандидатот за претседател од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата Проф.

Види повеќе

март 23, 2019

ЗАПОЧНА РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ПРОЕКТОТ „ВЕСЕЛ ДЕТСКИ СЕМАФОР“ ВО СТРУМИЦА!

Започна реализацијата на проектот „Весел детски семафор“ која што ќе

Види повеќе

март 23, 2019

ПОСТАВЕНИ „ЛЕГНАТИ ПОЛИЦАЈЦИ“ НА СИТЕ ЛОКАЦИИ НА КОИ ШТО ИСТИТЕ СЕ ОШТЕТЕНИ!

Општина Струмица продолжува со обновувањето на сообраќајната опрема во градот

Види повеќе

март 23, 2019

ОПШТИНА СТРУМИЦА: ПЛАНИРАНИТЕ АКТИВНОСТ СЕ РЕАЛИЗИРААТ, СЕ АСФАЛТИРААТ ПОВЕЌЕ УЛИЦИ НИЗ СТРУМИЦА!

Општина Струмица на повеќе локации во градот ги реализира планираните

Види повеќе

март 23, 2019

ВО СТРУМИЦА ПРОДОЛЖУВААТ АКЦИИТЕ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КОМУНАЛНИОТ ОТПАД!

Продолжуваат акциите за чистење на комуналниот отпад во повеќе населени

Види повеќе

март 22, 2019

И Џенова со честитка до Пандев: Ти си феноменален, ти си гордоста на Македонија!

Горан Пандев синоќа испиша историја во македонскиот фудбал и по

Види повеќе